• Uppdaterad

Meddelandefunktionen kan du som vårdnadshavare använda för att kommunicera med ditt barns mentor.

1. KlickaMer längst ned till höger på mobilskärmen

2. KlickaMeddelanden

3. Du kommer till en vy som visar alla dina pågående konversationer.

4. För att starta en ny konversation, klicka(A) Ellipsen som du hittar uppe till höger. Klicka Skriv ny.

5. Klicka på den mentor du vill skriva till, har ditt barn flera mentorer så kan klicka på flera

6. KlickaVälj

7. Skriv och skicka ditt meddelande

8. Detta hamnar sedan som en pågående konversation som du hittar under Meddelanden i vänstermenyn